Bra att veta A-Ö

Information kring våra utbildningar.

 • Avbokningar

  Avbokning ska göras senast tre veckor före utbildningsstart, i annat fall debiterar vi hela utbildningsavgiften. Vid sjukdom har ni självklart möjlighet att skicka en ersättare.

 • Anmälan till utbildning

  Anmälan gör du från den sida där din valda utbildning finns eller via snabblänken i menyvalet. Du klickar på länken och då öppnas en sida där du fyller i uppgifterna. Som ”gammal” kund behöver du inte ange annat än ditt namn, e-postadress (såvida inte några uppgifter har ändrats) och vilken utbildning som är aktuell.

 • Kallelse

  Skickar vi normalt ca 2 veckor före respektive utbildningsstart.

 • Utbildningsplats

  Våra öppna utbildningar sker i våra lokaler i Stockholm (Bromma), Linköping, Göteborg och Malmö. Företagsanpassade utbildningar håller vi både hos oss och på plats hos kund.

 • Tider

  Första utbildningsdagen börjar normalt kl 09.00, övriga tider är mellan kl 08.00-16.30.

 • Öppna/Företagsanpassade utbildningar

  Öppna utbildningar är tillfällen som vi schemalagt varje termin. Det går bra att boka 1-12 personer vid ett och samma utbildningstillfälle.

  Företagsanpassade utbildningar hålls för grupper om 8-24 deltagare och kan antingen genomföras på plats hos företag eller i våra utbildningslokaler. Vid praktiska utbildningar ser vi till att ”bygga” arbetsstationer där varje deltagare har all nödvändig övningsmaterial, verktyg och dokumentation.

  Föreläsningar kan hållas för såväl små som stora grupper och är vanligt förekommande vid arbetsmöten, analyser, presentationer, mässor etc.

 • Övernattning i samband med utbildningar i Stockholm

  Vid utbildning i Stockholm rekommenderar vi Mornington Hotel i Bromma som ett bra alternativ. Hotellet ligger på gångavstånd från Swentech.